PONUDNIK ŠPORTA IŠČE KLUB

Ekipni športi so v našem DNK. Iščete uniformna športna oblačila za vas in vašo ekipo? Izkoristite več kot 120 let izkušenj pri opremljanju klubov in ekip v številnih športih. Ne glede na to ali ste amaterski klub, profesionalna ekipa ali podjetje, le pišite nam - svetovali vam bomo!

Kontaktirajte nas zdaj

OPRAVLJANJE VAŠE EKIPE

Ne glede na to, ali gre za posamezne drese, trenirke, majice, opremo ali navijaške artikle - z ERIMA ste vi in vaša ekipa odlično opremljeni za naslednjo sezono ali prihajajoči dogodek. Zahvaljujoč principu mix & match lahko kombinirate tudi različne modele in velikosti. Vsakemu klubu in vsaki ekipi nudimo neprekosljiv ekipni popust!

Preverite naše kataloge

VAŠA ERIMA CLUB SHOP

ERIMA podpira vas in vaš klub z individualno klubsko trgovino. Kot posebno storitev izdelujemo trgovine, pripravljene za vas.

VAŠ INDIVIDUALNI KLUBSKI KATALOG

Priskrbeli vam bomo lasten klubski katalog ali letak z logotipom vašega kluba in vašo individualno klubsko zbirko. Kot PDF za brskanje po spletu ali natisnjen za vsako ekipo.

KONFIGURATOR ERIMA

Ustvarite svojo ekipno obleko, sestavljeno iz dresa in kratkih hlač v dizajnu po meri. Za vašo ustvarjalnost in oblikovanje ni omejitev.

Oblikujte ga zdaj

STORITEV KOT ZA PROFESIONALCE

Počutite se kot profesionalec in se oblecite kot profesionalec! Kot tradicionalno podjetje poleg sponzorskih partnerjev podpiramo tudi manjše regionalne klube. Ne glede na to, ali gre za okrožno ligo, državno ligo, tekaško skupino ali dogodek podjetja - ERIMA je vaš kontakt: od nasveta, do ponudbe, do naročila in storitve po tem. Pri nas so vsi profesionalci.

VAŠE UGODNOSTI IZ SISTEMA ERIMA

Dom Teamsport: V našem sodobnem logističnem centru ERIMA je za vas in vašo ekipo na več kot 20.000 m2 zemljišča shranjenih več kot 3,5 milijona izdelkov. Z do 50.000 artikli na dan najsodobnejši skladiščni sistem zagotavlja tisto, po čemer smo znani: izjemno zmogljivost dostave, doslednost in hitrost.

Kontaktirajte nas zdaj

HITRA DOSTAVA

Več kot 3,5 milijona izdelkov je vedno na zalogi v našem centralnem skladišču in pripravljenih za takojšnjo odpremo. Tudi pri naročilih velikih količin so vsi naši izdelki na voljo za takojšnjo dostavo.

DOLGA RAZPOLOŽLJIVOST

Ne glede na to, ali gre za menjavo igralcev ali obrabo športnih oblačil, se klubi in ekipe nenehno spreminjajo. Zato so naše linije ekip na voljo štiri leta in jih je mogoče kadar koli enostavno preurediti.

PREMIUM KAKOVOST od leta 1900

Ko gre za šport, lahko stvari včasih postanejo težke. Zato pripisujemo velik pomen kakovosti, vzdržljivosti in dolgoživosti naše športne opreme.

120 LET IZKUŠENJ EKIPNEGA ŠPORTA

100 % ekipni šport! Kot proizvajalec športne opreme smo dejavni že od leta 1900 in smo zgradili evropsko mrežo z več kot 2000 specializiranimi prodajalci in več kot 1500 klubi. Smo specialist za opremljanje ekip, ekip in celotnih klubov s športnimi oblačili in dodatki. Ne glede na to, ali gre za nogomet, rokomet, odbojko, tenis, atletiko, tek, gimnastiko, namizni tenis ali kateri koli drug šport ali dejavnost, ki se izvaja kot ekipa.

Oglejte si našo zgodovino

ERIMA JE VAŠ PARTNER

Imate vi in vaša ekipa še kakšna vprašanja? Želite najprej neobvezujoč posvet? Želite individualno ponudbo ali bi radi direktno naročili? Potem nam pišite preko kontaktnega obrazca - odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času!

Stopite v stik z nami

 



Kliknite tukaj za pravilnik o zasebnosti.