POSTANI PARTNER ERIMA!

Ste prodajalec športne opreme ali modna trgovina? Postanite partner Erima in razširite svoje podjetje. Ne glede na to, ali potrebujete profesionalna športna oblačila, naše najbolje prodajane nogometne žoge, digitalne klubske trgovine ali marketinško gradivo za privabljanje novih strank – mi vam bomo stali ob strani. Naša mednarodna poslovna ekipa z veseljem govori z vami o privlačnih možnostih sodelovanja. Razširimo naše poslovanje skupaj.

Kontaktirajte nas zdaj

ZAKAJ MORATE POSTATI DISTRIBUTER ERIMA?

Kot tradicionalno podjetje poleg sponzorskih partnerjev podpiramo tudi manjše regionalne klube. Ne glede na to, ali gre za okrožno ligo, državno ligo, tekaško skupino ali dogodek podjetja - ERIMA je vaš kontakt: od nasveta, do ponudbe, do naročila in storitve po tem. Pri nas so vsi profesionalci.

VAŠE UGODNOSTI IZ SISTEMA ERIMA

Dom Teamsport: V našem sodobnem logističnem centru ERIMA je za vas in vašo ekipo na več kot 20.000 m2 zemljišča shranjenih več kot 3,5 milijona izdelkov. Z do 50.000 artikli na dan najsodobnejši skladiščni sistem zagotavlja tisto, po čemer smo znani: izjemno zmogljivost dostave, doslednost in hitrost.

Kontaktirajte nas zdaj

HITRA DOSTAVA

Več kot 3,5 milijona izdelkov je vedno na zalogi v našem centralnem skladišču in pripravljenih za takojšnjo odpremo. Tudi pri naročilih velikih količin so vsi naši izdelki na voljo za takojšnjo dostavo.

DOLGA RAZPOLOŽLJIVOST

Ne glede na to, ali gre za menjavo igralcev ali obrabo športnih oblačil, se klubi in ekipe nenehno spreminjajo. Zato so naše linije ekip na voljo štiri leta in jih je mogoče kadar koli enostavno preurediti.

PREMIUM KAKOVOST od leta 1900

Ko gre za šport, lahko stvari včasih postanejo težke. Zato pripisujemo velik pomen kakovosti, vzdržljivosti in dolgoživosti naše športne opreme.

ERIMA JE VAŠ PARTNER

Imate vi in vaša ekipa še kakšna vprašanja? Želite najprej neobvezujoč posvet? Želite individualno ponudbo ali bi radi direktno naročili? Potem nam pišite preko kontaktnega obrazca - odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času!

Postanite partner!

 Kliknite tukaj za pravilnik o zasebnosti.